Евакуатор в Україні
Подача евакуатора
в будь-яку точку України
Приїдемо за 25 хвилин
01
ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ
ЗА ВКАЗАНИМИ НОМЕРАМИ
02
ВКАЖІТЬ
СВОЄ
МІСЦЕ ПЕРЕБУВАННЯ
03
ВАШ
ЕВАКУАТОР
В ДОРОЗІ
Ціни на евакуатор в Україні
Мотоцикл
від 500 грн
Автомобіль
від 600 грн
Джип
от 700 грн
Мікроавтобус
від 800 грн
Наші переваги
Великий досвід роботи

Евакуюємо з 2009 року різні типи техніки по всій території України.

Комфортний супровід

Якщо необхідно, то супроводити автомобіль ви зможете в комфортному салоні евакуатора.

Якісна техніка

У нашому автопарку є евакуатори як для легкових автомобілів так і для спецтехніки.

Високий сервіс

Ми постійно робимо контрольні виклики наших евакуаторів для перевірки рівня послуг, що надаються.

Зручний спосіб оплати

Оплатити наші послуги ви можете зручним для вас способом, попередньо погодивши з нами.

Ми завжди поруч

Ми гарантуємо подачу евакуатора в вашому місті в будь-який день і будь-який час.

Про нашу компанію

Міська служба евакуації «ЕВАКУАТОР СІТІ» працює по всій Україні та пропонує дешевий найближчий евакуатор в Києві та інших містах необхідний Вам якщо трапилася поломка автомобіля або дорожньо - транспортна пригода на дорозі. Компанія щодня працює щоб недорого надавати послуги автоперевезення машин й різноманітної будівельної мінітехніки по столиці й області, Україні й всебічну підтримку водіям на трасі. Якщо вам зараз терміново необхідні послуги евакуатора з перевезення авто або адресна доставка машини з порту Одеси необхідно тільки зателефонувати - ви швидко й недорого отримаєте технічну допомогу.

Чергові диспетчери служби цілодобово приймут вашу телефонну заявку, моментально розрахують вартість евакуатора та відправлять необхідну техніку на допомогу. У штаті організації працюють лише перевірені професіонали своєї справи, які зможуть провести роботи з будь-яких проблемним автомобілем причому акуратно та швидко.
Ніхто точно не знає, коли поломка його авто зламає плани на день - вона не залежить від технічного стану авто чи дороги, тому настійно рекомендуємо записати номер евакуатора собі в смартфон. Так, ви збережете контакти надійного партнера по технічної допомоги при евакуації машини, незалежно від того де Ви знаходитесь.

Команда Евакуатор Сіті 100% зробить все необхідне, щоб мінімізувати проблеми при екстрених ситуаціях плюс прискорить вирішення питання. Вартість за км та ціна евакуації приємно здивують.

эвакуатор
Карта покриття
карта
Відгуки клієнтів
Елена
5.0

Быстро выручили - эвакуатор приехал через 15 минут. Самая адекватная цена по городу из всех служб. Также порадовал профессионализм водителя! Если сломалась машина - обращайтесь! Рекомендую.

Сергей
5.0

Искали ближайший эвакуатор чтобы забрать машину с трассы. Ребята приехали минут через 15 -20. Оперативно и недорого. Соотношение цена / качество на уровне. Рекомендую их друзьям.

Иван
5.0

Нужен был дешевый эвакуатор чтобы привезти машину из Одессы. Предложили хорошую цену и привезли нашего американца в день заказа.

ПОСЛУГИ ЭВАКУАТОРА

Евакуатор

Від водія завжди потрібна підвищена увага до дорожньої обстановки та готовність до будь-яких нестандартних або несподіваних ситуацій. Іноді трапляється так, що транспортний засіб підводить в самий невідповідний момент, тоді недорогий евакуатор просто життєво необхідний. Але сьогодні не кожен стандартний евакуатор може протягнути Вам свою руку допомоги у вигляді платформи, троса або підйомного крана через стан дорожніх покриттів, віддаленості від міста, високої щільності автомобільного руху й інших причин.

Якщо Ви потребуєте виклику дешевого евакуатора, ми раді приїхати на допомогу. При цьому не важливо, де Ви перебуваєте – спеціальна техніка оперативно приїде в будь-яку зазначену точку.

Технічна допомога потрібна при поломці Вашого автомобіля, вона часом виникає по маршруту не тільки на дорогах Києва, а й на трасі. Евакуатор від нашої організації буде негайно відправлений на вашу адресу, при цьому час його очікування у місті – 25-30 хвилин. Від Вас не буде потрібно нічого надприродного й важкого – достатньо оформити заявку в режимі онлайн або зателефонувати оператору за вказаним телефоном.

Маніпулятори та трали з низькою рамою користуються підвищеним попитом незалежно від пори року, адже кількість машин з кожним днем ​​неухильно зростає. Не можна забувати, що регулярна експлуатація транспортного засобу цілком природно піддасть певні механізми швидкому зносу. Не слід списувати з рахунку можливі дорожньо-транспортні пригоди, які можуть статися якщо не з Вашої вини, то з вини іншого учасника руху.

Наш евакуатор допоможе на вигідних для клієнта умовах, виконати комплексний сервіс. Переконатися в якості наших послуг можна, ознайомившись з реальними відгуками про компанії, залишеними постійними й новими клієнтами.

Послуги евакуатора цілодобово

При виникненні неприємної ситуації, коли транспортний засіб не здатен пересуватися самостійно, рекомендуємо скористатися нашими послугами з евакуації. Оператори приймають заявки в режимі 24/7, тому Ваш дзвінок залишиться без відповіді. Розширений штат співробітників, наявність спеціальної техніки у власному автопарку й регулярні чергування на жвавих автострадах робить можливим швидко приїхати до точки, заданої Вами на місцевості.

По закінченню дзвінка до Вас негайно виїде найближчий евакуатор. Наша техніка постійно курсує по головних вулицях міста – завдяки цьому ми оперативно реагуємо на заявки евакуаційних послуг.

Переваги нашої компанії

  • Дешевий евакуатор приїде до зазначеного вами місця за рекордний час;
  • Допомога доступна 24 години 7 днів на тиждень;
  • Грамотно складена й відточена робота фахівців – Вам не доведеться турбуватися за процес завантаження та подальше транспортування Вашого авто. Професіонали евакуації швидко зроблять всі необхідні дії;
  • Перевезення Вашої машини буде здійснене на будь-яку відстань;
  • Коли Вам потрібно заплановане перевезення (купівля ТЗ в сусідньому місті, вивезення з порту), необхідну спеціальну техніку з заданими параметрами можна замовити завчасно.

Кожен співробітник нашої організації має належний теоретичний й практичний досвід, а також регулярно підвищує індивідуальний рівень кваліфікації. Підприємство володіє власним парком техніки, який постійно поповнюється моделями з універсальним обладнанням. Це дає нам можливість працювати без посередників, а Вам можливість пропонувати недорогі послуги. Кожен евакуатор піддається обов’язковій процедурі технічного огляду перед виходом на лінію – клієнти можуть не переживати, що евакуатор раптово вийде з ладу. Наша компанія постійно модернізує модельний ряд спецтехніки, щоб пропонувати своїм клієнтам якісний сервіс.

Замовити евакуатор

Для замовлення послуги евакуатора, необхідно залишити заявку на сайті або зв’язатися з нами за вказаним номером телефону. Оператори миттєво відгукнуться на повідомлення та відправлять до клієнта потрібний за технічними характеристиками спеціальний евакуатор у Києві чи іншому місті України. Для цього потрібно повідомити про:

  • Контактному особі, що візьме участь в обговоренні деталей;
  • Точному (по знакам, особливих прикмет) розташуванні на місцевості;
  • Характер пошкоджень транспортного засобу, можливість його буксирування;
  • Модель автомобіля, його колір й державний номер;
  • Кінцеву адресу, куди потрібно перемістити постраждалу машину.

Сумніваєтеся в якості послуг через низьку вартость? Пояснюємо, чому ми встановлюємо такі доступні цінники – організація має власну техніку. Ми виключаємо з ланцюжка взаємин клієнтів з посередниками. Що важливо – професіонал відповідає за підбір найбільш відповідного спеціального транспорту в залежності від ситуації, моделі та марки машини – Вам не доведеться переплачувати за нав’язану компанією більш дорогу техніку.

Звертайтеся до нас, й особисто переконаєтеся в бездоганній якості сервісу, оперативному відгуку на заявки та доступній вартості послуг.

БАЖАЄТЕ ЕВАКУАТОР?
ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ В БУДЬ ЯКИЙ ЧАС
01
ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ
ЗА ВКАЗАНИМИ НОМЕРАМИ
02
ВКАЖІТЬ
СВОЄ
МІСЦЕ ПЕРЕБУВАННЯ
03
ВАШ
ЕВАКУАТОР
В ДОРОЗІ
круглосуточный вызов эвакуатора
Замовити
дзвінок